top of page

Puur genotIk was net teruggekomen van een missie in het buitenland en ik had ontslag genomen uit het Belgische leger. Het was te lang geleden dat ik het bed had gedeeld met een vrouw en daar mocht vanavond wel een keer verandering in komen. Het constant op je hoede moeten zijn dat de vijand de basis kon betreden en het maandenlang doorbrengen in onmenselijke omstandigheden, had me doen verlangen naar een vrouw. Vanavond stond ik geil. Ik ging een club opzoeken waar ik veel over had gehoord. Club Ampere. Iedere student die in Antwerpen op kot verbleef had er wel al eens een nachtje doorgebracht. De ruime dansvloer onder het authentiek Antwerps station had veel weg van een oud industrieel gebouw en had mijn interesse gewekt na een Facebook post van een oude vriend. Felle laserspots straalden door de adembenemende hal terwijl de muziek loeihard door de luidsprekers knalde. De flikkerende verlichting danste mee op de doffe bas die door de club klonk. Mijn aandacht ging naar een donkerharige meisje dat sensueel op een tafel stond te dansen. Ze trok me met haar sexy diepgroene ogen aan waarna ze zich omdraaide en door haar benen ging. Ze was fatsoenlijk gekleed maar toch zeer vrouwelijk. Een kort zwart rokje met visnet kousen en hoge pumps. Bovenaan droeg ze een topje met daarop: "You turn me on". Ik schatte dat ze zo'n tweeëntwintig jaar was. Haar bewegingen deden me warm worden en mijn hart begon harder te slaan. Ik kon mezelf moeilijk bedwingen om niet naar haar toe te wandelen. Net op tijd want het was alsof het lot het me vertelde dat ik haar moest opvangen. Van haar rechterschoen brak een hiel af en viel ze recht in mijn armen.

'Ik wist niet dat meisjes zo voor me vielen.' Grinnikte ik. 'Heb je je pijn gedaan?'

Waarop ze giechelde: 'Nee, gelukkig heb je zo'n sterke armen. Wil je met me dansen?'

Waarom ook niet. Ze zag er nog mooier uit dan dat ik eerst dacht.

'Ja, natuurlijk.'

Ik liet haar rustig zakken zodat ze met haar voeten op de grond zakte. Meteen bukte ze zich met haar billen tegen mijn broek aan om haar schoenen uit te doen. Ze maakte enkele draaiende bewegingen wat ervoor zorgde dat ik een bult in mijn broek kreeg. Dat had ze ongetwijfeld gevoeld want ze stond recht en nam mijn polsen vast die ze zachtjes over haar lichaam van boven naar onder liet glijden. Ze danste sensueel tegen me aan waarna ze met schaamrode wangen zei: 'Laat je gaan. Als een meisje je handen neemt en op intieme plekken legt, wilt ze meer.'

Dat kon ik niet onbeantwoord laten. Dus ik greep haar armen en draaide ze om zodanig dat ze tegen me aan stond. Ze keek me met ondeugende ogen aan. Ze wilde me. Dat kon ik aflezen. Ze haalde twee glazen buisjes met een vloeistof uit haar mini rok.

'Wat is dat?' Vroeg ik.

'GHB. Vloeibare XTC.' Antwoordde ze.

Ze opende haar mond zodat de inhoud van het buisje op haar tong druppelde.

'Jij ook?' Vroeg ze terwijl ze haar opgewonden lach niet kon verbergen.

Ik knikte en zette het op mijn lippen waarna de zoete vloeistof naar binnen gleed. Ze lachte en fluisterde in mijn oor: 'Laten we hier weggaan. Op mijn kot is niemand.'

Ze beet op haar onderlip en trok me de club uit.


We strompelden lachend haar kot binnen en liepen de trap op. Ik liet haar voorop lopen zodat mijn ogen konden afdwalen naar haar billen. Hoe kon ik me bedwingen om haar niet op haar billen te slaan? Ze keek achterom en het leek alsof ze wou dat ik het deed. Ik hield me in tot we boven waren voor de deur van haar kot waar ik haar tegen de deur duwde en haar vol op de lippen kuste. Ze beantwoordde me door haar armen strak rond mijn lichaam te spannen.

Het was zo lang geleden voor mij maar zij wist wat ze wou. Ze deed de deur open. Ik zag een tweepersoonsbed op twee meter van de deur dus ik nam haar op en op dat moment sloeg ze haar benen rond mijn heupen en kuste me vurig op de mond. Bij elke aanraking werd ze steeds geiler. Voor het bed zette ik ze terug neer op haar voeten. Ze ging met haar hand van mijn borst naar mijn broek waardoor ze voelde hoe hard gespannen ik stond.

'Niet slecht.' Giechelde ze terwijl ze de knoop losmaakte wat mijn broek op de grond deed vallen. Ze ging met haar hand in mijn ondergoed en nam hem vast. Zo begon ze een op en neerwaartse beweging te maken wat me helemaal gek maakte.


Ik trok haar topje over haar hoofd, wat haar prachtige lichaam ontblootte. Ze draaide rond en bukte terwijl ze haar rok over haar billen liet glijden. Een kleine string die perfect zat werd zichtbaar. Ze lachte ondeugend en stak haar wijsvinger half in haar mond wanneer ze zich terug omdraaide en me op het bed duwde. Ze deed haar BH uit en hield haar borsten even verborgen waardoor ze opnieuw schattige rode wangen kreeg. Vervolgens ging ze bovenop me zitten. Haar lichaam danste over mij heen en ze zakte dieper en dieper tot ze niet meer kon. Hoewel ze geen enkel geluid maakte genoot ze van iedere stoot. De uitdrukking op haar gezicht was pure lust. Haar lichaam was een tempel waar ik mijn weg in had gevonden. Ik voelde hoe ze dichter en dichter bij een climax kwam waardoor een spanning opbouwde en de warmte van haar orgasme vrijkwam. Op dat moment voelde ik mezelf ook tot een hoogtepunt komen, wat ze ook voelde, waardoor ze harder op en neer begon te gaan. De spanning maakte plaats voor extase. Ze liet zich zakken en ging naast me liggen terwijl ze haar hand over mijn borst liet glijden.


Dagboek van Johannes - Juli 2020 (Prequel verhaal uit mijn aankomende debuut boek Hoogmoed/Superbia)
85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem me

bottom of page